Support

WAAROM  KIEZEN VOOR MY IP SOLUTION?

Persoonlijke aanpak

Bij MY IP Solution bent u niet het zoveelste klantnummer. Wij streven ernaar onze installateurs en hun techniekers bij naam te kennen. Wij doen er steeds alles aan om u de best mogelijke service te bieden, met kwaliteitsproducten te werken en oplossingen op uw maat aan te bieden.
Dag na dag werken wij aan uw vertrouwen in onze firma en onze producten.

Opleidingen

Technologie tegenwoordig staat niet meer stil. Continu komen er nieuwe producten, uitbreidingen, verbeteringen. Aangezien onze merken kwaliteit garanderen volgen onze techniekers verschillende opleidingen per jaar bij onze leveranciers.
Deze kennis brengen wij dan ook graag over naar U, onze klant. Wij hebben geïnvesteerd in onze opleidingscentra en hebben nu 2 ruimtes volledig ingericht om u te kunnen bijscholen, indien U dit wenst.

Technische bijstand

Dankzij de continue bijscholing van onze techniekers, kunnen wij u steeds telefonisch te woord staan. Wij zorgen er dan ook voor dat er doorlopend een team van polyvalente medewerkers ter beschikking staat om zo Uw service naar Uw klanten te optimaliseren.

Klik hier om onze Teamviewer Quick Support te downloaden

QuickSupport

Leveringen

Wij volgen continu de markt op en nemen zoveel mogelijk van de high-runners in stock. Op deze manier kunnen wij u dan ook een snelle levering verzekeren.
Als u tijdig besteld, wordt uw materiaal de volgende dag bij uw firma geleverd. Mocht er dan toch een artikel niet voor handen zijn, wordt u hiervan steeds op de hoogte gebracht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij uw klant.