D4

Met trots melden we de lancering bij MY IP Solution van het internationaal Diamond D4 kwaliteitslabel. Dit Diamond D4 Label wordt toegekend aan producten en merken die voldoen aan superieure kwaliteitsnormen. Zodoende blijven we voor op de steeds strenger wordende markteisen.

D4 

 

Wat zijn de voordelen van dit kwaliteitslabel?

 

  1. KWALITEIT - Het Diamond D4 Label garandeert de koper een product die verschillende strenge kwaliteitscontroles heeft doorstaan. Hierdoor is men er steeds van verzekerd dat men topproducten in huis haalt. Vanwege deze strenge controles wordt er 4 jaar garantie verstrekt op Diamond D4 Label producten.

 

  1. DUURZAAMHEID - Het Diamond D4 Label is niet merk gebonden, dit betekent dat het label over verschillende merken heen kan toegekend worden. Dus het Diamond D4 Label productenbestand blijft groeien.

 

  1. DIVERS - Het Diamond D4 Label is niet exclusief voor één groep gebruikers of toepassing. Het betreft een heel scala van producten. Het strekt van residentiële over KMO tot industriële toepassingen.

 

  1. INNOVATIEF - Het Diamond D4 Label is reeds toegekend aan het gehele OSIRIS gamma en een groot deel van het DAHUA gamma. Dit aanbod wordt constant uitgebreid.