RegistreerLog in

Gelieve in te loggen of u te registreren om toegang te krijgen tot onze extranet.

Menu

Gelieve in te loggen of u te registreren om toegang te krijgen tot onze extranet.

search

Over My IP Solution

Bedrijfsvoorstelling

MY IP Solution is een nieuwe speler in de distributie van camerabewaking. Dankzij onze ervaring en grondige productkennis staan we garant voor een goede service, vlotte levering en competitieve prijzen. Echter zijn we geen box movers. Wij denken oplossings gericht, UW oplossing. Aangezien we geen multimerken filosofie hanteren, hebben we grote voorraden van onze producten en tevens een doorgedreven beheersing hiervan.

 

Klanten

MY IP Solution levert uitsluitend aan beveiligingsondernemingen, groothandel, electrotechnische installateurs, IT bedrijven en domotica installateurs.

 

Dahua

Dahua Technology is een wereldleider op gebied van video surveillance. Hun portfolio bestaat uit geavanceerde camera oplossingen, monitoren, networking, software, intelligent traffic control, video intercom, toegangscontrole,... Dahua investeert heel sterk in zijn ontwikkelingsafdeling om een voorbeeld en referentie binnen de sector te zijn. Dahua is al 9 jaar op rij verkozen tot 'Top 10 security brand in China', is de 6e grootste security fabrikant ter wereld, heeft in 2014 de grootste groei binnen de sector gekend met een groei van meer dan 53%. Tevens is Dahua de drijvende kracht achter het innoverend HDCVI protocol.